ActueelDru Yoga- en Meditatie weekend

15 t/m 17 maart 2024 Terschelling


Leven in Overvloed

Masterclass Leven in overvloed


Het Dru Yoga- en meditatieweekend wordt gegeven op de Volkshogeschool in het Hoornse bos op Terschelling. Een unieke locatie met een prachtige yogaruimte. Je slaapt in een moderne 2- of 1 persoonskamer met eigen badkamer en toilet. De bijzonder goede catering is geheel vegetarisch.

Omringt door heerlijk geurende naaldbomen hoor je de stilte en in verte het ruisen van de zee. Er is veel ruimte om te wandelen en de stilte en verbinding met onszelf en de natuur te ervaren.

Leven in Overvloed In dit Dru Yoga- meditatieweekend staat het Leven in Overvloed centraal. Heleen en Jivan nemen je mee in de beleving van innerlijke overvloed en rijkdom. Je zult ontdekken dat overvloed niet hoeft te gaan over wat je als jouw persoonlijke bezit, rijkdom of geluk beschouwt.

Echte overvloed gaat over weten wat het is en hoe het voelt om genoeg te zijn. Het is leven met de houding dat er een oneindige rijkdom voorradig is. Wanneer je die talrijke hulpbronnen in en om je heen met aandacht en respect behandelt, zul je overvloed ervaren.

Die middelen omvatten: je lichaam, voeding, gezondheid, je relatie met jezelf en anderen, je kennis en vaardigheden, je vermogen om te2 communiceren, je creativiteit, je gevoel van doelgerichtheid en ja… ook de materiële dingen die je leven wat gemakkelijker kunnen maken.

Wanneer we overvloed als vanzelfsprekend gaan beschouwen resulteert dat in een gevoel van te kort of te weinig. Van gebrek naar overvloed gaan is een kwestie van leren je liefde en respect uit te drukken voor alles.

In de yogatraditie is Lakshmi het archetype dat de overvloed van het universum vertegenwoordigt. We zullen de bewegingsreeks van Laksmi gaan aanleren.

De praktische technieken, uitgevoerd in de zachte, vloeiende bewegingen die de Dru Yoga zo uniek maakt, helpen je de energieblokkades los te laten en de balans weer te herstellen. Hierdoor ben je verbonden met je innerlijke kracht en ervaar je rust, vitaliteit, blijheid en zelfvertrouwen.

Naast Dru Yoga en vrij bewegen zullen we ook aandacht besteden aan Yin Yoga, Gezonde ademhaling, Mindfulness en bewust leren Ontspannen. Diepe ontspanning is de sleutel tot heling en behoud van een goede gezondheid. Daarnaast zijn er stilte momenten.

Verder zullen de kracht van de natuur gebruiken. Bij goed weer doen we yoga op de buitenplaats. Hierdoor kunnen we nog meer vitaliteit en balans ervaren. Op de zaterdagavond gaan we een inspirerende film bekijken.

Kortom een heerlijk weekend om helemaal op te laden, emotioneel in balans te komen en heerlijk ontspannen te voelen. Je zult merken dat je moeiteloos de verschuiving maakt van je hoofd naar je hart.

Het weekend is voor iedereen geschikt. Plezier en ontspanning staan bovenaan!

De Vergoeding voor het gehele weekend is € 360,- inclusief 2 overnachtingen en volledig pension. Voor een 1 persoonskamer betaal je een extra toeslag van € 20,- per persoon per nacht (beperkte beschikbaarheid).

Tijdstip maart 17:00 tot 17 maart 2024 17:00

Adres Badweg 11, 8896 KC Hoorn (Terschelling)

Opgave (06-37651169), contactformulier website (www.drulotus.nl) of via de mail healing.now@home.nl

Je aanmelding is definitief bij een aanbetaling van € 100,- op bankrekening NL97 ASNB 0709 0481 73 t.n.v. H. Zeilstra, o.v.v. DY Terschelling 2024 en je voor- en achternaam.Terschelling interieur


Terschelling interieur


Terschelling interieur